Credite? Carduri? Pensie privată? Asigurări? La nivel general, cu toții accesăm cel puțin unul dintre aceste produse, fie pentru că avem o  nevoie, fie pentru că suntem  fortați de împrejurări să o facem. Cu toate acestea, la nivel european s-a constatat că persoanele care au vârsta de cel puțin 50 de ani, din diverse motive, întâmpină dificultăți în a accesa aceste produse.

Drept urmare, Finance Watch (din care face parte si CREDERE) impreuna cu AGE Platform au lansat un sondaj de opinie la nivel european, scopul fiind acela de a identifica problemele cu care se confruntă persoanele de peste 50 de ani, atunci când accesează produse financiare precum credite, carduri, pensii private, asigurări etc. Sondajul este disponibil în 7 limbi (inclusiv limba română) și are drept obiectiv final redactarea de propuneri către Comisia Europeană pentru îmbunătățirea legislației în toate statele europene.

Completează SONDAJUL, până la data de 21 octombrie 2020, doar dacă îndeplinești următoarele condiții: 

a) ai vârsta onorabilă de cel puțin 50 de ani;

b) ai vârsta sub 50 de ani, însă cunoști situația unor persoane apropiate în vârstă de peste 50 de ani care au întâmpinat dificultăți la accesarea unor produse financiare.

Echipa CREDERE îți mulțumește în avans pentru timpul dedicat completării chestionarului!