dorin-tanase-csalb-candidat

Asociaţiile de consumatori se vor întâlni în data de 24 septembrie, la ora 12:00, la sediul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), pentru desemnarea reprezentantului asociaţiilor în Colegiul de Coordonare al CSALB, anunţă reprezentanţii Asociaţiei CREDERE.

Aceştia subliniază: „De trei ani de zile consumatorii nu au un reprezentant în cadrul Centrului, din moment ce asociaţiile nu au reuşit să ajungă la un consens pentru desemnarea unei singure persoane pe această poziţie.

Asociaţiile de consumatori CREDERE şi Parakletos l-au desemnat pe Dorin Tănase, preşedintele primeia dintre acestea două, pentru poziţia din cadrul CSALB. Indiferent de alegerea asociaţiilor, ne exprimăm încrederea că va există consens asupra unui candidat care să cunoască în detaliu situaţia consumatorilor de servicii financiar-bancare şi care să fi fost implicat în mod activ pe această zonă. Candidatul nostru va veni cu un program care, dacă ar fi implementat, va conduce la creşterea încrederii consumatorilor în CSALB şi la creşterea numărului de cazuri soluţionate.

Citeste mai mult: https://www.bursa.ro