x

Despre noi

Misiunea noastră

 

Suntem câțiva oameni obișnuiți, exact ca tine. Nu vorbim din povești, ci totul are la bază experiența noastră personală în relația cu sistemul bancar. Ne-am documentat permanent, am învățat din practică, nu doar din teorie și am decis să ne implicăm activ în protecția consumatorilor de servicii financiar-bancare.

Am avut o relație extrem de dificilă cu sistemul bancar, am suferit pierderi financiare și, inevitabil, am trecut prin momente dificile în care poate te regăsesti și tu. Nu a existat un parteneriat între client și bancă, de aceea ne dorim să construim un viitor mai sigur pentru consumatori și să rezolvăm problemele din trecut.

Așadar, am învățat cum să ne protejăm chiar dacă nu am avut un sprijin susținut din partea instituțiilor statului, cum să ne câștigăm dreptatea, cum să ne construim o șansă într-o luptă inegală.

Acum vrem să te ajutăm și pe tine să câștigi timp, să salvezi bani și poate chiar să gasești o cale în situațiile ce par fără ieșire.

ECHIPA NOASTRĂ

BEATRICE ALDEA

Email: beatrice.aldea@credere.ro

DORIN TĂNASE

Email: dorin.tanase@credere.ro

ION ROBU

Email: ion.robu@credere.ro

ANCA SPÂNU

Email: anca.spanu@credere.ro

ANCA SPÂNU

EDUCAȚIE

Colaboratori CREDERE

Andreea Cristoforidis

Andreea Cristoforidis

SOCIAL

De ce să ai înCREDERE în noi?

  • Experiență
  • Verticalitate
  • Empatie
  • Pasiune

Care sunt obiectivele asociației CREDERE?

Asociația CREDERE își propune să acorde consumatorilor și IMM-urilor consiliere juridică și financiară. Prin acest demers îndeplinim nu doar latura de informare și de conștientizare a drepturilor de care beneficiază consumatorii, dar în același timp ajutăm consumatorii și IMM-urile să își apere drepturile și interesele în relația cu banca.

Construirea încrederii presupune și luarea unei decizii în perfectă cunoștință de cauză, de aceea noi ne luăm angajamentul de a te reprezenta atât în relația cu Banca, cât și în relația cu instituțiile statului. Dacă tu consideri necesar, putem chiar să te însoțim atunci când dorești să accesezi un credit. Important este ca tu să iei cea mai bună decizie pentru tine. Sunt momente în care ai ceva de reclamat și poate nu știi cum sau ce să reclami. Și în acest caz credem că te putem ajuta, cu pașii necesari sau chiar cu întocmirea sesizării.

Iar lucrurile nu se opresc doar aici. Pentru că desfășurăm această activitate cu pasiune, cu siguranță ne vom implica activ și în schimbarea legislației, astfel încât drepturile și interesele tale să fie din ce în ce mai bine protejate.

Și pentru că scopul statutar al asociației CREDERE este reprezentat de ideea informării, consilierii și protejării consumatorilor, dorim ca în viitorul apropiat să dispunem de suficiente resurse pentru a organiza importante evenimente de informare și educație financiară, dar și de a dezbate diverse probleme cu care se confruntă consumatorii, în special în zona juridică, ca urmare a contractelor de credit încheiate în perioada anterioară anului 2010.

Dacă și tu crezi în misiunea noastră și vrei să ne ajuți, donează aici.

Cum reușim sa îndeplinim tot ce ne-am propus?

Se spune că niciun lucru măreț din lume nu a fost realizat fără pasiune. Chiar dacă punem multă energie în ceea ce facem, fără ajutorul tău nu putem atinge toate obiectivele.

Noi încercăm să susținem din venituri proprii o parte dintre costurile de funcționare a asociației, însă pentru a putea derula acțiuni generale, de impact pentru toți consumatorii, avem nevoie de contribuția ta.

Ajută-ne să construim înCREDERE printr-o DONAȚIE / CONTRIBUȚIE 2% / SPONSORIZARE.

VREAU SA AJUT

Folosim cookies pentru o buna functionare a website-ului nostru.

De asemenea, folosim Google Analytics pentru monitorizare site.