x

Proiecte

Proiecte

Family Expo & Festival - 28-30 iun 2019

Participarea ca expozant la targul Family Expo

Asociatia Credere a participat la targul educational Family Expo & Festival, organizat la Romexpo, in perioada 28-30 iunie 2019. Peste 5000 de parinti au vizitat targul si au avut ocazia sa participe la conferinte educative. 

Asociatia Credere a oferit parintilor informatii despre protectia consumatorilor si ce pot face in diverse situatii in care le sunt incalcate drepturile, dar si despre contractele de credit si riscurile asociate. Reprezentantii Credere au distribuit o revista cu informatii importante legate de contractele de credit, drepturile pasagerilor, activitatea asociatiei si modul in care putem consilia debitorii, dar i-au ajutat si pe cei mai mici dintre vizitatori sa inteleaga mai bine cum functioneaza relatia dintre cumparator si vanzator. 

Copiii au dobandit cunostinte de educatie financiara prin joaca, avand la dispozitie un mini-magazin, dar si un ATM de jucarie. 

Duminica, echipa Credere a sustinut o conferinta organizata in cadrul targului, unde a discutat cu parintii prezenti despre cumparaturile online si drepturile consumatorilor si despre plata in rate a produselor cumparate cu cardul de cumparaturi. 

 

Proiectul a fost realizat in parteneriat cu Sfatulmamicilor.ro, comunitate din care fac parte peste 75.000 de parinti. 

Educație financiară - noi. 2018

"Scoala altfel" - Liceul Mihail Sadoveanu Bucuresti

In cadrul programului "Scoala altfel", Asociatia Credere a avut ocazia sa prezinte tinerilor de la Liceul Mihai Sadoveanu, informatii educative despre creditare, clauzele din contracte si termeni juridici, cardurile de cumparaturi si plata cu cardul, conturile de debit vs credit, depozite vs economii, statistici privind clientii restantieri, prezentarea institutiilor si organizatiilor care protejeaza drepturile consumatorilor etc. Proiectul nostru de educatie financiara a inclus prezentarea notiunilor financiar-bancare cu scopul de a informa liceenii despre riscurile unui imprumut bancar, consecintele semnarii unui contract cu o banca, dar si despre protectia consumatorului si preventie.

Detalii despre proiect

Folosim cookies pentru o buna functionare a website-ului nostru.

De asemenea, folosim Google Analytics pentru monitorizare site.