Prin navigarea pe site-ul nostru sau prin plasarea unei comenzi sunteți de acord cu Termenii și Condițiile descrise mai jos. Acest document reprezintă un contract între dumneavoastră și noi. Vă rugăm să citiți și Politica noastră de confidențialitate înainte de a naviga pe site sau a face o donatie. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni sau cu Politica de confidentilitate, vă rugăm să nu utilizați acest website.

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând și fără notificare prealabilă acești Termeni si conditii. Donatiei dumneavoastră i se vor aplica termenii care sunt în vigoare la momentul realizarii. Accesând site-ul nostru veți găsi cea mai recentă versiune a Termenilor si conditiilor. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment prestarea unui serviciu, fara notificare prealabilă.

Dacă aveți întrebări sau neclarități, ne puteți contacta cu încredere la contact@credere.ro și o să vă răspundem în cel mai scurt timp.

REGULI PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI 

  • Veți folosi acest site exclusiv pentru informare
  • Nu veți efectua nicio actiune frauduloasă, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a anula informa autoritățile competente;
  • Veți furniza informații reale, complete și actualizate;
  • Veți respecta drepturile de proprietate intelectuală cu privire la orice informatie regăsită pe acest site.
  • Nu veți desfășura niciun fel de acțiune care ar putea aduce orice fel de prejudiciu site-ului nostru.

În pagina de contact veți furniza următoarele informații:

  • Numele, numarul de telefon, adresa de email, mesajul.

În termeni rezonabili, vom incerca sa oferim un raspuns cat mai rapid solicitarii primite pe email, daca este necesar raspunsul nostru.

FORȚA MAJORĂ ȘI CAZUL FORTUIT

Nu vom fi trași la răspundere pentru niciun fel de întârzieri sau nereușite în îndeplinirea serviciilor noastre, dacă intervine un caz de forță majoră sau un caz fortuit. Forța majoră și cazul fortuit includ, dar nu se limitează la, schimbări în legi sau reglementări, accidente, boli, acte teroriste, incendii, cutremure, accidente nucleare, inundații, greve, acte ale hackerilor sau furnizorilor de servicii de internet, stari de urgenta declarate de autoritati. Forța majoră sau cazul fortuit vor fi comunicate în cel mai scurt moment Clientului.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Întregul conținut al site-ului este proprietatea intelectuală a Asociatia CREDERE pentru informarea, consilierea si educarea consumatorilor. Site-ul va fi folosit de către utilizatori doar pentru informare.

Orice conținut (incluzând, dar fără a se limita la baze de date, elemente de grafică, mărci, imagini) sunt proprietatea intelectuală a Asociatia CREDERE pentru informarea, consilierea si educarea consumatorilor. Întregul site este protejat de Legea 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, iar pentru orice încălcare a proprietății intelectuale, ne rezervăm dreptul de a sesiza instanțele de judecată competente pentru recuperarea integrală a prejudiciului, precum și de a depune o plângere penală la organele judiciare pentru tragerea la răspundere penală a făptuitorului.

NOTIFICARI

Utilizatorul este de acord ca toate comunicările efectuate în baza prezentului Contract să aibă loc prin intermediul emailului. Prestatorul are dreptul să folosească și alte metode de transmitere (prin poștă, curier sau prin intermediul executorilor judecătorești) a comunicărilor sale către Utilizator.

Părțile convin că toate comunicările în legătură cu prezentul Contract se vor efectua la următoarele adrese:

  • Pentru Utilizator – la adresa poștală menționată în prin intermediul website-ului sau la adresa de email.
  • Pentru website– la următoarea adresă electronică: contact@credere.ro.

Aceşti Termeni si conditii constituie acordul integral dintre dumneavoastră şi noi în ceea ce priveşte obiectul oricărui Contract şi înlocuieşte orice alt acord, orice altă înţelegere anterioră verbală sau scrisă dintre dumneavoastră şi noi.

ULTIMA ACTUALIZARE: 3 iunie 2020

Alte informatii utile

Politica de confidentialitate

Politica de cookie